Accessoires

ScooterAxxi heeft een mooie voorraad accessoires beschikbaar. Wij bieden onder andere helmen, windschermen, dragers en tassen aan. Kom langs in de showroom en ontdek wat wij nog meer voor u in ons assortiment hebben.

Onze accessoires zijn geschikt voor Vespa, Piaggio, Peugeot en Berini. Deze kwaliteitsaccessoires hebben een perfecte pasvorm en zijn zeer eenvoudig te monteren.

Neem contact op

Helmen

Wanneer u een scooterhelm wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen vele verschillende helm modellen en merken. Heeft u advies nodig bij het kopen van een helm dan helpen wij u hier uiteraard graag hierbij. In overleg met u bepalen we welke helm het beste bij u past.

Windschermen

Een windscherm op uw scooter is een extra stukje comfort en veiligheid. Daarnaast is het prettig om tijdens uw scootertocht de harde wind of regen zo veel mogelijk te kunnen vermijden. We hebben een ruime keuze aan windschermen voor u beschikbaar.

Dragers

Een achterrek is niet alleen makkelijk voor het meenemen van uw bagage, maar is ook gemaakt om een topkoffer of scootermand op te bevestigen. Tevens geeft het een super stoere look aan uw retroscooter. ScooterAxxi weet exact wat hip en functioneel is voor uw scooter!

Tassen & Koffers

Een scooter koffer of tas kan op een snelle en makkelijke manier bevestigd worden aan uw achterdrager. Het is een ideale accessoire om kleine objecten mee te vervoeren.